Cap i pota

EL GRAN LLIBRE DELS MENUTS

Autor: Fàbrega Colom, Jaume

Sección: GASTRONOMÍA - Cocina Regional

Cap i pota

Cap i pota

15,50€ IVA INCLUIDO

Editorial:
COSSETANIA
Publicación:
31/10/2020
Colección:
EL CULLEROT
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

Hi ha gent que té prejudicis cap a la cuina dels menuts, cosa que no es dona en altres cultures gastronòmiques com la francesa, que els ha incorporat a l'alta cuina. El foie-gras, els ris o lletons, el moll de l'os, el cervell o el fetge són exquisideses que els grans cuiners i cuineres incorporen als seus plats. Però els …

Hi ha gent que té prejudicis cap a la cuina dels menuts, cosa que no es dona en altres cultures gastronòmiques com la francesa, que els ha incorporat a l'alta cuina. El foie-gras, els ris o lletons, el moll de l'os, el cervell o el fetge són exquisideses que els grans cuiners i cuineres incorporen als seus plats. Però els menuts també formen part, arreu del món, d'una cuina popular i gustosa, i a Catalunya, a més, dels "esmorzars de forquilla". En aquest llibre hi trobareu tot aquest tipus de receptes en una vuitantena de variacions, de les més populars a les més refinades i pròpies dels grans xefs. "EDITAT AMB EL SUPORT DEL DEPARTAMENT DE CULTURA DE LA GENERALITAT"
Leer más

Más libros de Fàbrega Colom, Jaume

Más información del libro

Cap i pota

Editorial:
COSSETANIA
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-9034-980-9
EAN:
9788490349809
Nº páginas:
192
Colección:
EL CULLEROT
Lengua:
CATALAN
Alto:
233 mm
Ancho:
155 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
Cocina Regional
Jaume Fàbrega. Historiador, escriptor, periodista i consultor gastronòmic. Professor d'Enogastronomia de l'Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) fins a la jubilació. És membre de l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana (AELC), l'Associació Internacional de Crítics d'Art (AICA), la Federació Internacional de Periodistes de Turisme (FIJET), l'Associació Catalana de Crítics d'Art (ACCA) i el Comitè Espanyol d'Història de l'Art (CEHA), entre d'altres. Ha estat professor d'Història de l'Art Contemporani i Teoria i Tècniques de l'Art a la Universitat de Girona, i ha impartit diversos cursos d'art i gastronomia en centres universitaris i culturals d'arreu, així com cursos de doctorat sobre Alimentació Mediterrània a l'Hospital Germans Trias i Pujol. També pronuncia conferències sobre enogastronomia arreu de Catalunya, el País Valencià, la Franja, les Balears, la Catalunya del Nord, França, Espanya i Itàlia. Ha publicat més de 70 llibres, amb 4 enciclopèdies, considerades obres de referència. Per exemple, La cuina catalana, en 9 volums; La cuina mediterrània, en 3 volums; La cuina del món, en 3 volums, i La cuina. Gastronomia tradicional sana, en 4 volums, que inclou un gran diccionari dels productes alimentaris. Col·labora en diversos mitjans: Revista de Girona, El Temps, Diari de Girona, Empordà, Regió 7, Revista del Baix Empordà, Vadegust.cat i La Xarxa TV, entre d'altres. També és present a internet amb tres blogs (Bona Vida, Gastronomia Catalana i Catalan Cooking), així com a les xarxes socials.

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar